Efter en rekordsäsong utvecklas samarbetet till Bra Innemöbler

Bra Innemobler Bound.jpg

Positiva resultat märks tydligt

Under våren och sommaren har Bra Sommarmöbler ökat försäljningen i sin e-handel och slagit försäljningsrekord månad efter månad. Samtidigt har Bound drivit det digitala magasinet för Bra Sommarmöbler och bjudit läsarna på inspiration varje vecka. Efter att artiklarna visade på bra försäljningsresultat utvecklas nu samarbetet till att även innefatta Bra Innemöbler. Inspirationsmagasinet finns redan att läsa på brainnemobler.se. 

Det finns konkreta sätt att se hur artiklarna från Bound har påverkat försäljningen positivt. När Bra Sommarmöbler gör epostutskick med de senast publicerade artiklarna spåras bland annat klick och konvertering. Med hjälp av inspirationsmagasinet har försäljningen via epost ökat från 1% till att den nu står för närmare 11% av omsättningen. Artiklarna används också i annonsering på sociala medier där de positiva resultaten märks tydligt. 

“Vi anlitar Here Digital Agency för performance marketing. När de använde en artikel som landningssida i vår Facebookannonsering fick vi 5 gånger högre konvertering, jämfört med en exakt likadan annons med en kategorisida som landningssida. Det visar på att kunderna uppskattar artiklarna som format. Därför vill vi använda oss av ett inspirationsmagasin från Bound även i vår e-handel Bra Innemöbler.” säger e-handelsansvarig Simon Forslund. 

När säsongen för utemöbler är över lägger Bra Sommarmöbler stort fokus på sin andra webbutik, Bra Innemöbler. Det är en relativt ny e-handel som startade ur deras passion för möbler, för att fortsätta inspirera sina kunder och behålla personalen även på vinterhalvåret.

“Familjen Forslund har otroligt stor erfarenhet av möbler och e-handel. Deras kapacitet och potential gör att Bra Innemöbler håller på att växa till en given plats på nätet för unik inredning och möbler av riktigt hög kvalité. Vi på Bound tycker det är extremt roligt att vara med och skapa innehåll för att möblerna ska nå ut i hemmen, och vi blir själva inspirerade av sortimentet.” säger Micaela Angerheim på Bound. 

Till Bra Innemöblers digitala magasin.


Kontaktuppgifter 

Simon Forslund, e-handelsansvarig, Bra Sommarmöbler. simon@brasommarmobler.se, 031 744 22 40. 

Micaela Angerheim, content writer, Bound. micaela@bound.se, 0763 166 958.